Saturday, October 24, 2009

Matrikubasi...

Saturday, October 24, 2009
Tajuk diatas adalah permainan perasaan semata2. Matrikulasi sebenarnya. Matrikubasi antara istilah yg disebut oleh orang2 yg merasakan program matrik adalah 1 kenangan pahit.. haha!
Bagi perawan, kat matrik dulu pengalaman sume indah2 belaka cume diri kite saje membuatkannya pahit.. (terasa2~) huhu..



video

Semasa sedang keboringan melayari facebook dan sewaktu dengannya, perawan explore balik pic2 lame yg masih ada dlm laptop kesayangan perawan ini. Ternampak pula video seperti diatas. mmg rase nak senyum sentiase bile tgk video tu. Kelakar2. HIHI! Video tu perawan dan kawan baik perawan (Dani) sdg kebosanan menunggu waktu kelas tutorial seterusnya. Masa tu waktu fresh2 kat matrik. asyik nak maen n enjoy je.. tp bkn pd si dani ni.. hehe.. Kesan dari video ini dapat dirasai dgn begitu hebat sekalinya. Kedua2nya pon x habiskan matrik.. Wakaka! Untuk pengetahuan, Danial keluar pegi UiTM ambik Chemical Engineering. Manakala perawan UKM, KEJURURAWATAN.


Gambar diatas pula menunjukkan hari terakhir kelas semasa setahun berada di Matrik. Sebenarnye ada 3 org lelaki tetapi yg lg sorang tu pemalu dgn camera.. haha! (maafkn aku syahid).. Alhamdulillah, kesemua mereka sudah melanjutkan pelajaran ke tahap yg lebih tinggi.. perawan je yg x naik2... hehe..

Kat bawah ni, perawan letak gambar2 yg perawan rase nak letak. mane tau anak cucu perawan nak tgk pd masa depan.. hehe.. Adios n mucho gracias~

4 jejaka 1bp3





Outing Dataran Pahlawan


After English Drama


Team "Hitam Nampak Kemas"

2 kritikan melampau:

~MiSs iFF@~

kiutnye acap....alahai... ^^

Sachi Asukai

bangga gamba ak ade..hikhik...~

Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;