Thursday, March 25, 2010

Video : Presentation Ethics.

Thursday, March 25, 2010 0
Disaat kebosanan, inginku berkongsi dgn kalian 1 video. sedikit je nak tunjuk. video ini menyebabkan mataku sembab, tangan pedih dan emosi disorder sebentar. mane tidaknya, sampai lewat malam@pagi, kami berjaga menyiapkannya.. uwaaa~ ('-')

video

Alif yang buat intro ni. cool kan. aku sebot name ko ni lip. wakaka.

Baiklah, sebelum senja menjelma izin daku minta diri. daa~

Friday, March 19, 2010

formspring.me

Friday, March 19, 2010 0
tanye je ape2.. http://formspring.me/asyrafhasnan

Wednesday, March 17, 2010

Interest : Korang boleh tanya soalan apa saja yg korang nak..

Wednesday, March 17, 2010 0
Assalamualaikum w.b.t

Kite bertemu lagi.. selepas minggu yang menyeksakan minggu lepas, kali ini semangat acap lain macam sikit.. sbb ape? itu kite tak tahu yeh.. haha..

Ohyeah, sementelah acap "bermukabuku" semalam, jumpe 1 website yang tidak kurang dan tidak lebih menariknya.. kita boleh tanya soalan kat seseorang tu dn orang tu kene jawab.. cool kan~ rase tertarik pula.. korang nak cuba.. klik sini yeh --> =--=

Yang tu acap punye profile.. kalo korang nak buat profile, just sign up je.. easy rite?

Ok la. Sampai sini saje kali ni.. (^.^)

Saturday, March 13, 2010

Feel : Masih ada masa..

Saturday, March 13, 2010 0
Assalamualaikun w.b.t..






Apa khabar anda semua? diharap semuanya sihat2 belaka... masih ada masa. itulah tajuk post kali ini. jika ditranslate maksudnya still have time.



apa yang ada masa?
kenape masih ada masa?
kenape kite perlukan masa?


apakah masa itu emas?



masa, masa, masa.. sumenye berkaitan dgn masa.. alangkah bahagia tanpa masa. tplumrah hidup manusia bergelumang dengan masa. main bola ada masa, lumba kereta ada masa, tidor pon kene ada masa..



"iye acap, nape tiba2 ckp pasal masa ni?"




bagai terngiang2 suare anda semua. apabila teringatkan assignment, kerja, kursus, exam sumenye dah nak dekat. macam dah x cukup masa. memang manusia dan masa sangat bermusuh!

p/s: comelkan baby. tapi korang bunuh. semoga terima azabnya

Saturday, March 6, 2010

Dilemma : Perlukah deactivate akaun friendster?

Saturday, March 6, 2010 2
salam..
Setelah sebulan posting di wad, akhirnya kembali semula ke kelas. Gumbiranya! dah lame x duduk diam2 dlm kelas. rindu environment tu. huhu.. Bukannye tak suka posting, tapi penatlah. hihihi. Mostly member acap pon tak berape suka posting. maybe same reason with me. hehe.
Tak tahulah perlu tulis ke tak. ingat nak tanye sape2 yang sudi jawab. acap nak tutup akaun friendster (fs) la. macam dah tak relevan buat masa kini. tapi ada member baik kat fs tu. dah suruh dia buat akaun facebook (fb). tapi dia tak nak. macam2 alasan dia bagi. aiyak! gua sudah pening.. susahnya ada member camni. tapi member baik ni. masalah sikit je dengan fb tu. itu pon jadi hal bagi dia. tak faham.
i think thats all for today. nanti sambung next session. arigato gozimas!
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;