Saturday, March 6, 2010

Dilemma : Perlukah deactivate akaun friendster?

Saturday, March 6, 2010
salam..
Setelah sebulan posting di wad, akhirnya kembali semula ke kelas. Gumbiranya! dah lame x duduk diam2 dlm kelas. rindu environment tu. huhu.. Bukannye tak suka posting, tapi penatlah. hihihi. Mostly member acap pon tak berape suka posting. maybe same reason with me. hehe.
Tak tahulah perlu tulis ke tak. ingat nak tanye sape2 yang sudi jawab. acap nak tutup akaun friendster (fs) la. macam dah tak relevan buat masa kini. tapi ada member baik kat fs tu. dah suruh dia buat akaun facebook (fb). tapi dia tak nak. macam2 alasan dia bagi. aiyak! gua sudah pening.. susahnya ada member camni. tapi member baik ni. masalah sikit je dengan fb tu. itu pon jadi hal bagi dia. tak faham.
i think thats all for today. nanti sambung next session. arigato gozimas!

2 kritikan melampau:

aimannajmi

BAGUS!!
klau dia xnak join FB trus je contact ikut FS...x yah la deactive fs plak...
oke?

acap hasnan

ala xbest la kak fiza.. huhu..

Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;