Sunday, November 15, 2009

[Syok] ATV mmg best..

Sunday, November 15, 2009
Salam korang. pada hari sabtu yg lepas, perawan dan keluarga pergi ke Gambang, Kuantan.. tujuan asal perawan pegi situ sbb nak mandi kt water park die.. hehe.. bygkan perawan sggp pegi sorang2 ptg tu naek bas sbb family members lain sume dah pegi dulu.. tggl perawan sorang sbb kene posting kat wad.. TETAPI, itu sedikit pon tidak langsung mematahkan smgt perawan untuk pergi ke kuantan.. haha..
Sebab utama perawan nak pergi sgt ke gambang adalah untuk mandi2 kat water park. mmg dah set mind dr KL lg nak mandi.. hehe.. tapi fikiran mula berubah bila ayah perawan ambil perawan kat stesen bas. OTW nak pegi balik hotel tu die cerita yg esok pagi dia nak try motor 4 roda. mcm best je bunyinye. perawan pon tumpang dua kaki gak la.. hehe..
Motor 4 roda yg dimaksudkan itu adalah ATV (seperti gmbr diatas). mmg layan habis naik benda ni. kepuasan yg tak terhingga. mula2 naik tu mmg agk takut dan berdebar2 sbb first time try benda alah ni. tapi setelah beberapa ketika mmg lyn habis.. syok2!. next time mmg kene naik lagi.. haha..
selain ATV ni, perawan pon menghabiskan keinginan perawan dengan mandi di water park tersebut. biase je tempatnye.. A'Famosa lg best kot.. hoho.. BTW, kenangan manis bersama keluarga sangatlah dihargai.. ('-')
p/s - Final exam sudah membulat di sudut.. huhu..

3 kritikan melampau:

Pn. Masura

ok check !

good luck for final exam esok

acap.oh.acap

ok puan.. mekasih..

aimannajmi

hehe..poyos jer....
lau ade mse i pn nk g jugak!

Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;