Friday, May 7, 2010

Apabila dah tak tahu nak tulis ape...

Friday, May 7, 2010
Sebenarnye buntu nak update ape psl blog.. byk bnde nak cerita sampai tak tahu yg mane patut didahulukan. So, acap berpendapat akan tulis mengikut soalan yang diberikan kepada sendiri..

1. Apa yang kau buat sepanjang minggu ini?
• Disebabkan minggu ini adalah minggu study week, mestilah acap study kan. Ops! Disini satu pembohongan berlaku. Haha. Dari hari Isnin sampai hari khamis, hari2 acap pergi jabatan. Banyak urusan yang terpaksa dilaksanakan. Antaranya ialah ambil cross. Cross dah cukup sebenarnya. Tapi saje gatal2 nak ambil lagi. Takot nanti tahun 3 baru nak terkejar2 ambil cross. Huhu..
• Ade sekali main futsal dgn budak MLT. Kasut futsal dah hilang. Sekarang main pakai kasut posting je.. huhu..


Kasut postingku selepas dibuat main futsal. Setiap sem mesti tukar kasut baru.



Tiket IP Man 2

(Buruk giler gambar camera hp aku..)



2. Filem terakhir yang kau tengok?
• Mestilah Iron Man 2. Eh, bukanlah. IP Man 2. Takde niat langsung nak tengok cerita kung fu ni. Hari Sabtu lepas, cadangnye nak tengok iron man bersama Nabil dan Bob. Tp sold out pulak. Terpakse tengok ip man je. Boleh tahan jugak ceritanye. Kat ending baru tahu yang ip man ni sebenarnye sifu kungfu Bruce Lee! Mmg hebatlah.. muke relax je lawan orang.. tumbuk pon comel je.. kungfu perempuan ni.. tapi berkesan untuk lelaki.. hehe..

3. Kenapa penyokong Liverpool tak suke kat Manchester United?
• Rooney tak hensem cam Torres tapi still boleh perform.
• Fan Liverpool ckp MU tiru kaler jersi merah dorang.
• Owen masuk MU.
• Tevez reject Liver dulu sebab hormatkan MU.
• Fergie tak nak jual Heinze kat Liver dulu and sanggup hantar beliau ke Real Madrid.
• MU tak banyak player Spain mcm Liverpool.
• MU nak pecahkan rekod Liverpool sebagai Kelab paling banyak menang EPL.
(ini semua hanya gurauan)

Sampai disini entry kali ini. Diharap anda terhibur.

3 kritikan melampau:

adik

testing comment.. boleh pon..

aimannajmi

mmg tipuuu....
study week g tgk wayang buat ape..???

acap

gk wyg la best.. haha

Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;