Tuesday, June 1, 2010

Apabila Diri Tidak Disayangi lagi..

Tuesday, June 1, 2010
Gempak tak title post kali ni? haha! Takde ape2 pon sebenarnya. rupenye sudah 2 minggu blog ini tidak berupdate. mane hilangnye acap? tidak hilang kat mane pon. tak keluar langsung dr Cheras yg tercinta ini. cume mood untuk update tiade disebabkan kebohsanan dalam diri yang melampau. orang ckp kalau bosan tulis la blog. mane~ acap bosan takde mood pon nak tulis blog. Satu lagi faktor pemangkin adalah kepantasan Internet. Internet kat umah ade 2 sumber. 1 streamyx yg rm60 sebulan tu dan 1 lg adik pnyer Berukband.. due2 cam cipanzi nak bertelor je..

Hari tu ayah ade konvo kat UUM. tak dapat nak ikut sebab time tu minggu exam. seronok pulak tgk ayah pakai jubah tu. tak sabar pula nak konvo dan pakai jubah macam ayah.. hehe.. ayah amek kaunseling kelompok kalau tak silap.. so, sape2 nak khidmat nasihat kaunseling boleh jumpe ayah.. hehe..

Sebelah kiri tu mama. die pon excited gak pakai jubah. pnjm kawan ayah punye.. hehe..

Start cuti kali ni, cam sedih sikit. sebab sume org takde kat umah. adik2 sume kat hostel, ayah pegi Kuala Lipis n mama pula pegi sabah. sedih pulak tggl sorang2 kat rumah bertemankan kucing. huhu. mama ajak pegi sabah dulu tp plan nak g terengganu. last2 minit tak jadi pulak. tapi takpelah. mama pon dah balik ni. takdela sunyi sangat.

hari tu ade pergi kenduri kahwin member, Lin. kakak die kahwin kat Kg Pengantin. pergi dgn Nazim, Pejol, Bob, Nabil n Jep. macam best je kahwin kat sini. Dorang ckp kalau takde rm60 ribu, jgn mimpi nak kahwin kat sini. ops!


Oh, sudah2.. mate sudah ngantok ni.. baru balik downtown dan tidak tido2 lagi.. ok anda2 sume.. jumpe di lembaran yang lain pula yeh.. adios~

5 kritikan melampau:

Hazwani

haha.. i've been there.. yeke mahal gitu gak?? walaupun cntek, tp rasenye mcm biase2 je gak tmpt tu??

cik misi

wowowowo... mahal sungguh. bleh dapat kete myvi sebijik setengah ni.
Ok acap.jumpa lagi ye

Asyraf Hasnan

wani - ntah la.. tp tmpt die kalo siang mmg burok je tgk.. mlm cantek sbb lighting kot.. hehe

Asyraf Hasnan

kak zizah - tu la.. baek beli kete kan.. lg puas.. haha. ok, jmpe lg

aimannajmi

yeker..??mahal kot...
anyway tahniah to paknan....

Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;