Wednesday, July 21, 2010

Risau

Wednesday, July 21, 2010
Salam.
Kali ini kene serius sebab nak minta pandangan anda2 semua kalau boleh.

Malam td acap nak pegi keluar duit kat ATM. pastu ade sorang lelaki India tepok belakang dan cakap nak mintak tolong sedikit. dia cakap dia nak bank in duit kat mak dia kat Ipoh. kebetulan dekat situ memang ade mesin ATM dan takde mesin Cash Deposit. mula2 was2 jugak last2 tolong jugak. dia terus bagi duit RM50 kat acap time tu jugak. Acap pon transfer duit dekat akaun adik lelaki kalau tak silap. Pastu die minta resit tu sebab nak jadikan bahan bukti. pastu die blah dan acap pon keluarkan duit acap.

lepas tu masuk kereta dengar radio pasal jangan dedahkan no akaun anda pd sesiapa.

sudah!
panik terus aku. apa nak buat ni??
otak tgh tepu. risau memanjang. tak tidor mlm dibuatnye.

Tolong saya!!
apa patut saya lakukan?

3 kritikan melampau:

Hazwani

Salam..
OMG cuak giler..
i think acap buat masa ni always pantau baki duit.. n simpan resit tiap2 kali check balance..
kalau tetibe baki berkurang, acap cpt2 gi bank and report.. bwk tiap2 resit check balance yg acap dh buat.. n then bincang dgn dorg ape yg acap boleh buat.. mungking org tu btol2 ikhlas.. tp dunia skrg ni tk bole caye..hope this helps

~ nur khairunnisa mohd azuhar ~

gi jumpe customer service cpt. hehe

Asyraf Hasnan

wani - yup. thanks wani. mmg aku tgk balance tiap2 hari. aku hrp sume org ikhlas cam aku.. huhu..

khairunnisa - customer service x dpt wat ape.. die soh repot kalo ade pape.. huhu.

Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;