Sunday, September 5, 2010

3:49 AM @ CC BMC

Sunday, September 5, 2010
ya!
title diatas menunjukkan masa dan tempat acap berada pd waktu itu.
semuanye gara2 tak bawak kunci rumah. adoyai! balasan balik lambat ni. huhu..
Dah call semua org kat rumah tapi harapan tggl harapan. semuanya enak dibuai mimpi indah disyurga agaknya..
Ingat nak tidur saje diluar rumah bertemankan kucing dan penjaga rumah jiran, Bruce (seekor anjing) tapi keadaan tak mangizinkan. terfikir pula kalau mama tahu anak lelaki seorang dia ni tidur bergelimpangan di rumahnya sendiri. tak ke sedih mama acap tu dibuatnya. Then, acap pon buat keputusan untuk pergi cc.. layan fb dan update blog yang dah lama tak berupdate ini..

"menjelang hari raya
aidilfitri mulia"
tiba2 terdengar lagu ini dicc ni. prihatin juga cina cc ni kat acap. huhu..
kalau hendak diikutkan sejarahnya, hubungan cc ini dgn diri acap amatlah rapat. mane tidaknya, dulu masa sekolah inilah tempat acap menajamkan skill bermain game, melayari internet dan dating (ops!). hehe. tapi sejak masuk UKM mane pernah pergi cc ini. yang penting tak banyak perubahan kat cc ni. spec pc, monitor, headphone (busuk!), mouse, keyboard dan tandas masih lagi mengekalkan ciri2 yang dahulu. terbaik2~
Terima kasih kepada adik beradik Sarah, Kak Fiza, Farah dan Puteri.
sbb ape terima kasih? tanyalah diorang. segan nak cerita.
baiklah. akhir kata dr acap,
MATI ITU PASTI, maka beribadatlah dengan ikhlas.
Salam penghujung Ramadhan~

1 kritikan melampau:

aimannajmi

adakah 'Kak fiza" saya...???
klu saya,betul2 terharu....
lup u acap...peneman di kala kami suka duka...
Acap best!!spoting moting...
nnt bln dpn kite set tuk men boling n tgk wayang k...!

Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;