Sunday, September 26, 2010

Suke tak?

Sunday, September 26, 2010

Salam.

Lama sudah tidak berupdate blog ini. pasti kawan2 tertunggu kabar berita dari acap. acap sihat2 je. bertambah sihat selepas raya ni. NAIK 5kg je. sasaran asal acap 1kg tapi tidak kesampaian.


Seperti yang diketahui, acap seorang yang agak sukar menunjukkan emosi dikhalayak ramai. jadi dgn cara ini (ambik gambar die senyap2) acap boleh menunjukkan emosi yang acap rase perlu. ibarat menunjukkan jari tengah acap kepada org lain. mesti tak faham. tak mengape nanti suatu hari nada semua pasti akan faham apa yang dimaksudkan. ;-)


sape suke gambar diatas itu, sila klik suka sangat kat kolum bawah ni or tulis komen kat komen bawah. saje nak buat panduan di masa akan datang. terima kasih kawan2.

7 kritikan melampau:

Hazwani

suke :)

Asyraf Hasnan

thanks wani.. nape xbleh nak tgk blog wani dah?

ieranazirah

suke =)

aimannajmi

sue sgt3....sgt kreatif pic itu...wlupon simple....

hUma!ra~

suka jgk =)

Hazwani

acap.. kan dh bagi permission utk bukak????
gune je emel acap dgn pasword? nnt bole la bukak.. k.. ade je tgk nama acap dlm list tu??

Asyraf Hasnan

thanks.. :)

wani - oh bleh2 dah.. lame seh x bace.. hehe

Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;