Tuesday, April 27, 2010

Drama : Lord Of Study (Korea)

Tuesday, April 27, 2010
SYNOPSIS:
Kang Suk Ho is an ordinary lawyer who decides to take up a job at the nearby high school. After seeing the conditions of the school and the poor grades all the students have, Suk Ho decides to create a special class promising admission to the most prestigious college in Korea, "Chun-Ha-Dae University." Five of the most laziest students - Hwang Baek Hyun, Gil Pul Ip, Na Hyun Jung, Hong Chan Doo, and Oh Bong Goo join the class to in order to prove that they can do it with hard work and dedication.
*thanks to dlaznmovies.com

Komen Acap:

Terima kasih kepada Cik Fitri kerana memperkenalkan cerita ini kepada saya. walaupun cerita ini tampak seperti bodoh2 je tp hakikatnye cerita ini memberikan semangat kepada saya untuk belajar bersungguh2.. hehe.. pendekatan yg digunakan untuk student mmg kelihatan ntah ape2 tapi efektif sebenarnye.. harap kawan2 tgk jgk drama ini. tak rugi kot.. hihi..

Acap ade drama ni dlm pc tp kalau nak download acap bagi link die.. TEKAN SINI!
Kalau ade lagi drama @ movie yg best2, nanti acap share lagi.. hihi..
SALAM.


2 kritikan melampau:

~ nur khairunnisa mohd azuhar ~

cita ni mmg best an
masa tgk semngat nak study
abes tgk.. haha.cam biase an

Asyraf Hasnan

aish.. tu la..
nk kene tgk lg skali ni...
hehe..

Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;