Thursday, April 15, 2010

Kerja : 1st day kerja malam.. excited?

Thursday, April 15, 2010

Hari ini hari pertama acap akan kerja malam sebagai seorang pelajar kejururawatan.. perlukah excited? excited sedikit.. x boleh lebih2.. kuang3~ act, time acap kerja kat petronas dulu pon dah merasa kerja malam.. tapi rasenye dulu lagi hardcore n penat.. kalolah acap tahu boleh report kat kesatuan kerja dulu, memang dah buat dah.. bayangkan, seminggu kerja malam dari pukul 7 pagi - 7 malam! acap igt itu perkara biase, rupenye tempat lain x praktikkan camtu pon.. penat2~ tapi bile dah tgk duit gaji tu sume kepenatan hilang.. nasib baik gaji boleh tahan.. hahaha!


Tapi rasenye hari ini macam x sempat nak tido je before kerja malam jap lagi.. mane tidaknye, assignment nutrition tidak disentuh lagi.. aiya~ nausea, vomitting sume ade ni.. nasib x de psychoses je.. hehe.. sebelum kerja malam ni, group kitorang dah buat survey staff mane kerje malam same mcm kitorang.. hoho.. bukan ape, sng nnt nak berkerja.. =p rutin2 wad pada waktu malam sudah pon kami ketahui.. punye la semangat.. tidakkah ini dinamekan excited? hahaha..


Oh yeah, pasal entry sebelum ini.. ade gak kwn yg ambil concern kat acap.. terharu nak nangis pon ade.. hehe.. btw, acap dah okay dah.. takde pape pon.. huhu.. hatiku kembali girang.. sesuai dgn watak aku dlm Hotel Mania tu.. =p (mesti ade org ckp aku poyo lagi ni) hahaha..


baiklah, sampai disini saja nukilan kasihku.. taknak tulis banyak2 nanti kene saman.. phew~


p/s : sebak dengar radio ERA kebelakangan ni.. Al-Fatihah untuk Arwah Din Beramboi.. Lawak jenakamu sentiasa tersemat dalam diriku..


*pasal gambar tu -> 'apa yang membuatkan aku dan dia berbeza?' hahaha


2 kritikan melampau:

hUma!ra~

ye3~ anda sgt3 excited nk posting mlm =P
kagum lah!wahaha
ee~
xhbh3 ngn girang.da pa2 ke ngan dia neh??hah

Asyraf Hasnan

oh kagum ngan aku yeh.. klaka la plak rasenye...
btw, syok ape keje mlm.. tido je keje.. haha..

xnk ckp lebih2 psl girang ni.. nnt ade org ckp aku perasan.. dah muke aku cam die, nak wat cmne.. hahahaha.. =p

Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesFree Blogger Templates;